utender devolli
utender eurogoma
utender zmobile
hymeri kleman utender
industria metalike utender
rikon utender
utender devolli
utender eurogoma
utender zmobile
hymeri kleman utender

Çfarë ofron utender.eu?

uTender.eu u shërben të gjithë kompanive dhe personave të cilët dëshirojnë të informohen për tenderët në Kosovë, Shqipëri. Ne në kohë reale çdo ditë publikojmë të gjithë tenderët që janë aktiv në Kosovë, Shqipëri. Shërbimi ofrohet çdo ditë.

1.
2.
3.
4.

Si shkon procedura e regjistrimit?

Së pari ju duhet të klikoni tek butoni ABONOHU dhe pastaj të shënoni të dhënat e juaja në mënyrë korrekte. Pastaj prisni konfirmimin e administratorit dhe nga momenti kur merrni konfirmimin, ju përfitoni shërbimin tonë. Përfito nga oferta, abonohu dhe fito një javë FALAS!

Çfarë tenderë publikohen në utender.eu?

Të gjithë tenderët publik dhe privat. Tenderët publikohen çdo ditë dhe në kohe reale. Ata ndahen në kategori dhe regjione të ndryshme. Poashtu ofrohen detaje të tenderëve bashkë me dokumentin zyrtar të publikuar.

ÇMIME TË PËRBALLUESHME

Abonohu falas për 1 javë, dhe përfito prej shërbimit tonë.

1 Muaj
17 €

1 Email

Listimi i të gjithë tenderëve

Pranimi i të gjithë tenderëve në email

Klasifikimi i tendereve sipas profilit tuaj

Qasje në tenderët: Kosovë dhe Shqipëri

 

3 Muaj
45 €

1 Email

Listimi i të gjithë tenderëve

Pranimi i të gjithë tenderëve në email

Klasifikimi i tendereve sipas profilit tuaj

Qasje në tenderët: Kosovë dhe Shqipëri

Me nje klikim, kerko dosje tenderi

6 Muaj
84 €

1 Email

Listimi i të gjithë tenderëve

Pranimi i të gjithë tenderëve në email

Klasifikimi i tendereve sipas profilit tuaj

Qasje në tenderët: Kosovë dhe Shqipëri

Me nje klikim, kerko dosje tenderi

12 Muaj
150 €

2 Email

Listimi i të gjithë tenderëve

Pranimi i të gjithë tenderëve në email

Klasifikimi i tendereve sipas profilit tuaj

Qasje në tenderët: Kosovë dhe Shqipëri

Me nje klikim, kerko dosje tenderi

Abonohu Tani

1 JAVË FALAS